Gebruik cookies op deze website
Deze website gebruikt cookies om het effect van advertenties te meten en om statistieken te maken waarmee de gebruikservaring kan worden verbeterd.
Locatie | Bibliotheek Sint-Michielsgestel |
Categorie | Volwassenen |
voeding | |
Prijzen |
|
Download | Toevoegen aan agenda |
Olijfolie is een van de gezondste en oudste oliƫn. Maar hoe herken je nu een goede olijfolie? En een slechte? Hoeveel verschillende soorten bestaan er? En welke misvattingen bestaan erover? Wat zijn de effecten op je gezondheid?
Olijfoliesommelier Wilma Van Grinsven - Padberg neemt je mee in de wondere wereld van olijfolie en toont hoe je een goede olijfolie kiest, welke olie past bij welk gerecht, wat de specifieke eigenschappen en smaken zijn en zoveel meer, aangevuld met enkele heerlijke recepten.
Wilma Van Grinsven - Padberg is een van de weinige olijfoliesommeliers en wil haar liefde voor olijfolie met de wereld delen. In haar onlangs verschenen boek Olijfolie ging ze op zoek naar antwoorden op alle vragen die ze ooit kreeg en geeft ze een blik achter de schermen.